Sinterklaas Speculaaspoppen actie

Speculaaspoppenactie Supportersvereniging vv Maasdijk

Voor het eerst in de historie van vv Maasdijk houdt de Supportersvereniging dit jaar een
SPECULAASPOPPENACTIE. In samenwerking met Bakkerij v.d. Berg kunnen we deze unieke lekkernij
aanbieden voor een mooie prijs.

• Voor slechts €10.- koop je een speculaaspop (48 cm.) van de warme bakker mét een vv Maasdijk-logo!
  • Je kunt de speculaaspop bestellen door het onderstaande formulier in te vullen.
  • Uiterlijke besteldatum is zondag 20 november 2022.
  • De bestelde speculaaspoppen kunnen in de kantine worden afgehaald op zaterdag 26 november 13:00-17:00 uur. Ook worden dan de speculaaspoppen verkocht die nog niet besteld waren. Er kan contant worden afgerekend.
  • Bij afname van 10 speculaaspoppen of meer (een prachtig relatiegeschenk!) wordt de bestelling gratis thuisbezorgd (in en rondom Maasdijk).
  • De opbrengst van de actie gaat naar de Supportersvereniging vv Maasdijk en komt uiteindelijk de gehele voetbalvereniging ten goede.
  • Vragen over deze actie of een bijzonder grote bestelling? Stuur een e-mail aan supportersvereniging@vvmaasdijk.nl of benader Renate Tanke, Rolf Heskes of Roel Batelaan.

spec_pop_vv_maasdijk_met_logo.jpg

Vul onderstaande gegevens in

* = verplicht

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!