vv Maasdijk JO9-1

F-Pupillen, F1, 1e klasse 4

10 maart 2012 11:00

F1 – Het verhaal tot nu…….

Tjonge, Jonge, wat hebben wij toch genoten van het spel van de Kleine Leeuwen, en dat doen we soms nog. Maar het vuur is er een beetje uit waardoor de Kleine Leeuwen ineens tamme poesjes geworden zijn. Ze doen nog super hun best, want het is zeker niet voor niets dat je in de 1e klasse voetbalt en tot aan de winterstop zowaar de koploper bent met 5 punten voorsprong op nummer 2. De wedstrijden na de winterstop lieten dus tot nu toe een heel ander beeld zien. Een gelijkspel tegen Polanen en er werd verloren tegen Honselersdijk en tegen Den Hoorn. Tussendoor een kleine winstpakker tegen Wippolder. Maar wat nu afgelopen zaterdag ons overkwam, dat wil je in je wildste dromen toch niet meemaken als Supporter, Leider, Trainer en zeker toch niet als speler???? Binnen 4 minuten stonden we tegen VFC in Vlaardingen al 5-0 achter. Wij hadden de bal misschien 2x aangeraakt???? Wat was dit voor een show, waar we met open monden naar zaten te kijken? Natuurlijk wisten we dat er een paar goede spelers in hun team zaten, maar héé, wij stonden toch niet voor niets bovenin de 1e klasse? Wij kunnen toch ook wel een potje voetballen?
Het was net dat kinderliedje… ik zag twee beren…….. ik stond erbij en ik keek erna….
Een hoop gepraat en proberen het een klein beetje te sturen hielp helemaal niets. De doelpuntenmachine van VFC draaide op volle toeren en na 11 doelpunten van VFC was Maasdijk eindelijk in staat om nog iets terug te doen en Jack maakte onze eretreffer op een mooie manier trouwens en bracht de stand vlak voor rust op 11-1. Wat moet je dan als coaches nog zeggen?? We beginnen gewoon weer op 0-0 te tellen… Wij wel, maar de scheidsrechter niet. Als we het zo benaderen, verloren we na de rust met slechts 2-0. Voor de goede rekenaars onder ons kwam hier dus de eindstand uit van 13-1. De Penalty’s na de wedstrijd werden ook alleen door Roy en Pascal gemaakt, wat voor ons ook al veelbetekenend was. Nee, het was niet zo’n goede wedstrijd van de F1. We laten het woordje de leeuwen dan ook maar snel even vergeten, want de vechtlust is er tot op vandaag niet meer, maarrrrrrrrrrrr………………. Zeg nooit, nooit, het word weer wat warmer, wat beter weer, dus misschien slaat volgende week tegen GDA wel de vlam in de pan….. Zijn we met z’n allen bereid om wel direct scherp te zijn en boven op de hielen van je tegenstander te gaan staan om hem te verdedigen, hem geen millimeter ruimte te geven. Ook eens van afstand te schieten en door te lopen met een aanval, dan kan de leeuw weer gaan brullen en knetteren we over iedereen heen in de laatste wedstrijden. Zeg nou zelf????? ROARRRRR klinkt toch veel stoerder dan MIAUWWWW