Mannen Zaterdag standaard, 1, 4e klasse A

16 oktober 2010 14:30

Sande, M. van de

Maasdijk               - KSD                     3-2

Toen na 3 minuten spelen Kevin van de Berg namens Maasdijk de score opende tegen KSD , dachten de toeschouwers een grote uitslag te gaan zien op het scorebord. Helaas voor deze supporters is dit niet uitgekomen. Daar voor ontbrak de juiste afwerking bij de aanvallers van Maasdijk. Veel, zo niet heel veel kansen zijn er geweest om de score te verhogen, met name in de 1e helft kwamen Maasdijk spelers diverse malen oog-in-oog met de keeper van KSD te staan., maar het vizier stond niet op scherp deze middag.

Als excuus zou kunnen gelden dat Rob Krayenbosch, Rob Vellekoop en Robin Jongmans niet in de basisopstelling te zien waren, schorsing en blessures waren hier de oorzaak van.

Slecht uitverdedigen bij KSD was er de oorzaak van dat Kevin v.d. Berg voorde twee keer juichend naar de middenstip kon gaan, heel doeltreffend was zijn actie die Maasdijk op 2-0 zette. Nog vóór de rust deed KSD wat terug door het benutten van een penalty, een overtreding van Jeffrey Wupkes ging hieraan vooraf, ruststand 2-1

Direct na aftrap van de 2e helft was de verdediging van Maasdijk nog niet zo goed bij de les en kwam KSD zowaar op 2-2. Ook na dit doelpunt bleef Maasdijk de boven liggende partij, kansen te over, met name Jack Gardien had zijn dag niet, bijna staande op de doellijn zag hij kans om de bal hoog over te schieten, iets dat veel moeilijker was dan de bal tegen het net te schieten.

Halverwege de 2e helft toch de dik verdiende voorsprong voor Maasdijk, een vrije trap van Richard Krayenbosch werd door Jeffrey Wupkes van richting veranderd en de keeper van KSD was kansloos.

Een verdiende overwinning voor Maasdijk, ongetwijfeld zullen de trainers Martin Vermeer en Peter van Rijn de komende trainingen aandacht gaan besteden aan het benutten van kansen.