Maasdijk loopt tegen geflatteerde nederlaag aan

Scheidsrechter

Wolf, R.

Accommodatie

Onbekend

Na het geweldige trainingskamp en de prima voorbereiding richting herstart competitie moest er tegen KMD worden opgetreden. De thuiswedstrijd werd in de seizoen ouverture met klinkende cijfers gewonnen. 5 – 1 werd het destijds aan de Lange Kruisweg. De stand leert echter dat KMD nu het dubbele aantal punten heeft dan Maasdijk. De opening was voor Maasdijk dat een aantal speldenprikken uitdeelde. Het was echter steeds net niet voor de mannen van Fieret. Er werd heerlijk gecombineerd en met overtuiging gespeeld. Ook KMD kreeg wat kansen maar of ze miste de scherpte en aantal keer was Joey Vos een sta in de weg. Achterin speelde Rick Olsthoorn een prima eerste helft en heeft duidelijk een stap voorwaarts gemaakt. Het spel golfde op en neer en was het aankijken meer dan waard. Tot de 45e minuut toen de prima leidende scheidsrechter Wolf een handsbal aan Maasdijk zijde zag. Dit gebeurde echter op een plek waarvan je denkt , moet dit nu ? ( hoek strafschopgebied achterlijn ) resoluut werd de bal vanaf 11 meter benut. 1 – 0 voor KMD.

Direct na rust een wederom beter Maasdijk. Na een minuut of tien echter ging er een KMD aanvaller gillend tegen het nep gras wat een directe vrije trap opleverde. Jesse de Waard knalde de bal prima in de bovenhoek en Maasdijk was klaar. KMD liep vervolgens uit naar een geflatteerde 4 -0 zege en pakte hiermee zijn revanche en de koppositie in de 3
e klasse B. Onderin wordt het wel heel erg spannend. Volgende wacht VELO aan de Maasdijk. Kunnen of nee moeten de mannen van Fieret revanche nemen van de smadelijke nederlaag in Wateringen.