Zwaluwen F2

20 februari 2016 10:00

1-3 Mike van Hoeven
2-3 Jim de Graaf

Dat waren de 2 helften van de wedstrijd van F1 vandaag. Tegen Zwaluwen F2 stond er een oefenwedstrijd op het programma. Altijd leuk om te doen. Iets minder druk op de ketel en wat mogelijkheden om iets uit te proberen. Vandaag zonder Jordy en Danny, zij zijn op vakantie. Sil, uit de F2, kwam ons versterken.
We starten vandaag met Ramón in het doel. Daardoor kon Kyan, die overigens prima staat te keepen bij F1, lekker een keertje voetballen. We starten redelijk, alleen de inzet was wat minder, daardoor kon Zwaluwen makkelijk uit lopen naar 3-0. In de rust weer wat omzettingen, Kayne naar voren en Daniel in het hart van de verdediging. Ook vertelde Paul in de rust duidelijk dat we meer inzet moesten laten zien, want het was best slapjes voor rust.  Met de puntjes op i, gingen we er weer tegenaan, en hoe…! Zwaluwen kwam er eigenlijk niet meer aan de pas, we wonnen weer duels…speelde over…en hielpen elkaar. Zoals het ook de afgelopen weken het geval was. En dan blijkt dat jullie dat gewoon heel goed kunnen! Het werd 1-3 en niet veel later 2-3, er zat nog meer in. Maar met de wind mee, was dat niet in ons voordeel, dus dat 3e (verdiende doelpunt) kwam er net niet. Kortom de 2e helft was een wereld van verschil met de 1e, beter samenspel, meer inzet en we wonnen weer de duels. Kijk als we dat blijven doen, wordt het nog een mooi voorjaar voor de F1!
Allemaal een dik compliment voor de 2e helft, de 1e helft vergeten we dan maar snel. Voor komende week, niet te veel vakantie vieren, dan plakken we komende zaterdag Excelsior M F2 aan de zegekar.