Datum

5 maart 2016 8:45

Accommodatie

Onbekend

Uitwedstrijd tegen VELO stond op het programma voor 5 maart. De Wateringers zijn koploper in onze competitie. Het veld was nog wit toen Maasdijk F1 ging warmlopen. Maar de zon kwam op en die geeft energie, het veld werd rap groen en onze spelers waren opgeladen. De openingstreffer kwam van VELO, onhoudbaar voor onze keeper. Maar Maasdijk kon halverwege de eerste helft 1-1 maken en voor rust ook zelfs op voorsprong komen met 1-2. VELO is niet zo gewend te verliezen, maar Maasdijk F1 speelde vandaag echt heel goed: goed samenspel en allemaal lekker fel. Ook in de tweede helft waren er kansen voor beide teams. Maar Kyan was in een super-vorm! VELO scoorde 2-2, maar Maasdijk maakte de 2-3 en zelfs de 2-4! Een spannende pot voetbal. Doelpuntenmakers waren Kayne, 2x Mike en Jim. Maar Man of the Match was zonder twijfel onze keeper Kyan.