Boers, L.

Accommodatie

Onbekend

Verburch 3 - Maasdijk 2
Afgelopen zaterdag stond eigenlijk alles is het teken van het Caribean feest, maar om het nog meer geslaagd te maken moesten er eerst 3 punten mee naar huis worden genomen. Net als het eerste moest het worden opgenomen tegen Verburch. In tegenstelling tot Maasdijk 1 kwamen we terecht op een hobbelig grasveld wat het nog wel is behoorlijk moeilijk kon gaan maken. Hans Bergwerf had zich beschikbaar gesteld om een helft mee te doen en dat is natuurlijk nooit verkeerd. Zo hadden we deze zaterdag met Hand en Nick van de Ende weer 2 aanwinsten erbij.
Er werd afgetrapt met 10 minuten vertraging dus dat begon al weer goed. Het duurde daarom ook niet lang voordat Verburch al de 1-0 maakte. Maasdijk werd daarna meteen wakker en nam vanaf begin tot het eind het overwicht. Een paar mooie aanvallen konden nog niet tot de gelijkmaker komen, maar uiteindelijk was het toch Swen Mesker die met een prachtige volley de 1-1 maakte uit een voorzet van Mike. Deze stand was gelijk de rusttand.
Onderweg naar de kleedkamer had de altijd trouwe supporter Cees tegen Wouter gezegd dat hij er even 3 in moest gaan schieten. Na rust kwam dat ook tot zijn recht. Wout maakte snel de 1-2. Kort erna een penalty en in dezelfde 20 minuten ook nog een vrije trap. Dit verhaal gaan we dus de rest van het seizoen nog aanhoren maar met een hattrick in 20 minuten mag dat ook wel. Lang bleef het 1-4 ondanks de vele kansen van Mike. Mike beloonde zichzelf om toch nog een keer te scoren en zo op een gemiddelde kwam van 1 uit 23 kansen. De kansen die hij kreeg creëerde Mike ook zelf dus zo veel maakte het niet uit. Wel werd het nog 3-5 na wat foute momentjes achterin. Maar goed wij hadden de 3 punten binnen en was het nog afwachten of de mannen van 1 dat ook gingen doen.
Na een spannend slot en net geen beslissende treffer van Rene won het eerste ook van Verburch met 2-3 en zo kon het nog is leuk gaan worden die avond. Of het echt leuk was komen we nooit achter want meerdere mensen zijn vrijwel alles vergeten. Dit was het weer, tot volgende week en bedankt voor uw aandacht!