Onbekend

RAS - Maasdijk.

Inmiddels is het alleen theoretisch nog mogelijk voor Maasdijk om de nacompetitie niet meer te halen, dubbele winst van Vredenburch en dubbel puntverlies van zowel Ter Werve als Maasdijk kunnen dit nog belemmeren.
Maasdijk doet dus dit seizoen wat het minimaal moest doen, nacompetitie halen en hierin moet de stap naar de gewenste derde klasse dan gezet worden.
Maasdijk deed ook afgelopen zaterdag wat het moest doen, winnen van RAS. Na een matige eerste helft, waarin Maasdijk wel een aantal behoorlijke kansen kreeg, gingen we rusten met 1-1. RAS kwam in de 43e minuut op voorsprong, hierna maakte Kevin vd Berg na de eerste soepele aanval over rechts, op aangeven van Jack Gardien, de 1-1 op slag van rust.
Pawel Ujas was in de eerste helft al na 20 seconden geblesseerd geraakt bij zijn eerste actie en werd meteen vervangen door Noah van Rijn. Noah was in de eerste helft al 2x dichtbij zijn eerste officiële doelpunten voor Maasdijk 1, maar in de 2e helft deed hij echt van zich spreken. Twee goals en een afgekeurd doelpunt zorgden ervoor dat zijn naam in de beruchte Maasdijkse archiefkast komt.
Kevin vd Berg toonde in de 2e helft zijn scherpte door er nog 2 goals bij te prikken, waarbij de goal na een strakke assist van Hans Bergwerff de mooiste van zijn 3 was.
Jente van Staalduinen wist zijn goaltje ook mee te pikken en zo werd het dus 1-6 in het voordeel van Maasdijk, een prima uitslag na een prime 2e helft.
Volgende week wacht Ter Werve, hier kan Maasdijk zich nog meten aan het niveau wat er in de nacompetitie tegenover ons komt te staan, daarna nog de uitbeurt bij MSV en dan wacht hoogstwaarschijnlijk 16 mei de nacompetitie.