Het werd zelfs 6-2 door uitblinker Pawel Ujas,

7 maart 2015 14:30

Honsbeek, J.

Maasdijk                    -HPSV             7-2

Hoofdsponsor : Tradiro Uitzendburo

Trainer Patrick Fieret zal ongetwijfeld de komende trainingsavonden besteden aan het benutten van kansen voor de Maasdijk spelers.  Om de niet benutte kansen van Maasdijk op te tellen zijn alle vingers van drie handen nodig. De fraaiste kansen werden om zeep geholpen.
Het zag er aanvankelijk goed uit voor Maasdijk, na 3 minuten spelen probeerde Kevin Huis met een afstandschot keeper Bob Aberson te verschalken, hetgeen uitstekend lukte, in de verre hoek werd het 1-0, het was al snel éénrichting verkeer naar het doel van HPSV. Met een goed geplaatste kopbal zorgde Stan Groenewegen voor 2-0, er waren nauwelijks 30 minuten gespeeld toen Pawel Ujas Maasdijks derde treffer op het scorebord liet zetten, geen vuiltje aan de lucht voor Maasdijk, maar HPSV was niet van plan om mee te werken aan een hoge score. Binnen 10 minuten werd keeper Tim Middelburg tot tweemaal toe verslagen, waarbij Maasdijks sluitpost niet geheel vrijuit ging. Met een 3-2 achterstand was er nog van alles mogelijk voor HPSV, maar in de tweede helft werd al snel zichtbaar dat Maasdijk meer in de mars had dan de Haagse  politie voetballers. Helaas wisten de rood zwarten geen raad met de meest eenvoudige kansen, Stefan van Dijk, Jente van Staalduinen en Martien de Zeeuw faalden oog-in-oog met de HPSV keeper.
De prima spelende Pawel Ujas zorgde ervoor dat het verschil weer twee doelpunten werd, met een prachtige treffer in de linker boven hoek scoorde hij 4-2. Martien de Zeeuw maakte het missen van de vele kansen nog een beetje goed door voor 5-2 te zorgen en 2 minuten later werd het zelfs 6-2 door uitblinker Pawel Ujas, de laatste treffer kwam op naam van Ismet Sahin die zijn eigen keeper met een kopbal passeerde en hier zorgde voor 7-2.
Hopelijk zullen a.s. zaterdag in de thuiswedstrijd tegen BMT de aanvallers van Maasdijk beter met de kansen omgaan