14 maart 2015 14:30

Heemskerk, A.P.M.

MAASDIJK      -BMT   5-0

Hoofdsponsor Tradiro Uitzendburo

Op een ijzig koud sportpark van Maasdijk wisten de spelers van trainer Patrick Fieret een 5 -0 overwinning te behalen op het niet sterke BMT. De supporters die de kou hebben getrotseerd zullen niet warm geworden zijn van het sprankelende voetbal.
Maasdijk moest het doen zonder Richard Krayenbosch, Steven van Reeven, Pawel Ujas, Jelle Prins en ook doelman Dennis van Dijk is nog steeds in de lappenmand.
Het begon al goed voor Maasdijk, na 3 minuten spelen kon Kevin v.d. Berg ongehinderd Maasdjk op voorsprong zetten, een voorsprong die in de 13e minuut werd verdubbeld door Jack Gardien. Nauwelijks 10 minuten later zorgde Jente van Staalduinen voor 3-0 en een monster leek tot stand te komen. Er waren wel veel kansen, maar dat zijn juist de problemen in de Maasdijkse aanval. Het creëren van de kansen lukt prima, maar het benutten laat nog heel veel te wensen over.
Op slag van rust was het weer Kevin v.d. Berg die voor de ruststand zorgde 4-0
De toeschouwers die in de tweede helft de voorkeur gaven voor de warme kantine hebben het geluk aan hun zijde gekregen, in de kantine was meer te genieten dan langs de koude lijnen van het voetbalveld. Uit een voorzet van Jack Gardien wist Hans Bergwerff Maasdijks vijfde doelpunt te scoren. BMT wilde wel, maar kon geen moment Maasdijk keeper Appie v.d. Ende in de problemen brengen.
Scheidsrechter Heemskerk had het niet moeilijk om deze bijzonder sportieve wedstrijd in goede banen te leiden, de kaarten konden in zijn zak blijven.