Jack zorgde met een tegendraadse kopbalvoor 2-2

Mannen zaterdag, 1, 4e klasse B

22 november 2014 14:30

Tikai, H.

Maasdijk        -Loosduinen              4-2
Eigenlijk zou ik met dit verslag alleen de tweede helft moeten omschrijven. Misschien wel de beste helft die Maasdijk heeft gespeeld in deze competitie. Altijd al gezegd dat onze jongens goed kunnen voetballen, dat is zaterdag nog eens bewezen.
Het begon al binnen 1 minuut toen Maasdijk op voorsprong kwam, een voorzet van links werd zo hier en daar gemist door de Loosduinse verdediging, ook Stefan beroerde nog even de bal, maar was daar Jack en van dichtbij schoot hij Maasdijk op 1-0 . Lang hebben we niet van die voorsprong kunnen genieten, toen Steven een hoge bal niet goed inschatte kon Sam van Poorten voor 1-1 zorgen.
Even later werd het zelfs 1-2 door diezelfde Sam van Poorten, in deze fase had Loosduinen meer grip op het spel als Maasdijk, maar echte doelrijpe kansen werden niet gecreëerd, daarvoor waren Jelle, Chris en Richard in bloedvorm en dan was er altijd nog de betrouwbare sluitpost Appie.
Maar goed, we moeten met een 1-2 achterstand gaan rusten, wat er in thee heeft gezeten of wat er is besproken tijdens de rust is mij niet bekend, mar de tweede helft liet een herboren Maasdijk zien. Van achter naar voor en van voor naar achter speelden onze jongens een puike partij.