Mannen zaterdag, 1, 3e klasse/4e klasse C) winnaar 5 - winna

Turk, E. den

Gouda         -Maasdijk               7-1
Het was afgelopen zaterdag een ware uittocht uit Maasdijk, tientallen auto’s en zelfs twee bussen gingen richting Gouda om daar de voetballers van Maasdijk te steunen en aan te moedigen.
Helaas is de einduitslag een deceptie geworden voor zowel spelers als supporters.
De ruststand brak aan met een 2-0 voorsprong voor de in het rood – wit gestoken spelers van SV Gouda
Even was er nog hoop voor een gunstige uitslag toen Jack Gardien na 10 minuten in de tweede helft de achterstand halveerde en de 2-1 op het scorebord liet zetten.
Maar deze hoop werd al snel door SV Gouda teniet gedaan, met maar liefst 5 goals in de tweede helft waren zij oppermachtig
a.s. zaterdag is de return op ons sportpark. Het zal een klein groot wonder zijn als onze jongens deze achterstand nog goed kunnen maken. Maar je weet het nooit, het blijft voetbal en dat de spelers van Maasdijk tot grote daden kunnen komen is nog bewezen in de wedstrijd tegen Loosduinen, toen ook een achterstand van 1-3 nog goed gemaakt werd.
Hopelijk zijn er ook a.s. zaterdag weer veel Maasdijk supporters aanwezig om hun steun te geven aan het elftal van Patrick Fieret. Onze jongens stellen uw aanwezigheid zeer op prijs en zullen hun uiterste best doen om zegevierend uit de strijd te komen