Isri, S.

Accommodatie

Onbekend

Maasdijk      -Loosduinen          5-2
Het zal de meeste lezers een zorg zijn, maar dit wordt een beetje een vreemd verslag van de wedstrijd tegen Loosduinen
Het verslag begint pas in de 47e minuut.
Een penalty tegen Maasdijk !! En we stonden al met 1-2 achter in de vorige wedstrijd, de penalty werd benut, dus was de stand 0-1. En toen….. En toen…. En toen……
            Toen werden de ruggen gekromd………
            Toen werden de schouders er onder gezet………
            Toen werden de mouwen opgestroopt……..
            Toen was er passie,wil om te winnen,enthousiasme………
Al snel na de penalty maakte Martien de Zeeuw de gelijkmaker, dat hij hierbij een beetje hulp kreeg van de Loosduinen keeper was helemaal niet zo erg, Maasdijk zat weer in de wedstrijd zoals dat vaak wordt genoemd. Helemaal goud was het toen Stan Groenewegen scoorde 2-1, en een verlenging van de wedstrijd zat in het vizier.  Maar Loosduinen zat ook niet stil en maakte zowaar 2-2, genoeg voor Loosduinen om de volgende ronde te bereiken, maar vanaf dat moment toonde Maasdijk niet verslagen te zijn, onze jongens brachten nog meer passie in hun spel, aangemoedigd door het talrijke publiek. De kleine Kevin Huis scoorde zowaar
3-2 en weer leek het op verlenging uit te draaien, maar vergis je niet in Martien de Zeeuw, hij zorgde voor 4-2 en met deze stand was Loosduinen uitgeschakeld en kon Maasdijk zich gaan voorbereiden op de volgende ronde. Bij dit laatst doelpunt van Martien moeten ook de naam van Steven van Reeven genoemd worden, Steven gaf een assist aan Martin die van  grote klasse was !
Maar wat te denken van onze Turbo Dizzy ? In de extra tijd zorgde hij heel koelbloedig voor de eindstand 5-2 en dan te weten dat Dizzy pas 17 jaar is !
Een dol gelukkig Maasdijk bij het laatst fluitsignaal van scheidsrechter Isri. Mannen, dit was Maasdijk op zijn best, genieten voor de supporters !!! Inzet en enthousiasme waren de
ingrediënten voor deze schitterende tweede helft.
En dan de eerste helft ? Natuurlijk werd er ook een eerste helft gespeeld, maar voor mij, en velen met mij, was de tweede helft zoals wij Maasdijk graag elke wedstrijd zien spelen.
Supporters die er zaterdag tegen Loosduinen bij waren, zullen op zeker weer terug komen voor de volgende twee wedstrijden die ons nog scheiden van de derde klasse !!
Zaterdag te beginnen tegen Gouda uit en als Maasdijk door gaat met waar ze tegen Loosduinen in de tweede helft mee bezig waren, moet het lukken !! Doe je best mannen!! En veel succes !!!