De Senna (Messi) show aan de Dijk !

Maasdijk F1 – Westlandia F3  3-0

Zaterdag 16 maart ,

De F1 mocht aantreden tegen het altijd “geliefde” Westlandia. Dat zijn altijd extra leuke potjes waar je de mannen ook zeker niet voor hoeft te motiveren.

In de beker hadden beiden teams elkaar ook al getroffen en dat werd toen in een superspannend duel 3-3.

Het was even afwachten hoe de mannen zouden beginnen, want met maar één trainingspartij van de afgelopen weken in de benen was het even afwachten of de

automatisme ‘s nog aanwezig waren.

Het was fris zat langs de lijn, maar daar hadden onze toppers in het veld weinig last van.

De mannen van de Dijk namen direct het heft in handen en hoe (het leek wel of ze even Barcelona hadden zitten kijken van de week)

De mannen in de aanval kwamen lekker op en Kevin en Steven voerde lekker de druk op door de verdediging met Rob, Thomas en Sem Vreugdenhil ook lekker mee te laten opkomen.

Ze tikten allemaal lekker rond en dit resulteerde al snel in een aantal kansen.

Nick gaf de bal mooi voor alleen miste Sem vd Ende helemaal de bal, maar gelukkig stond Senna hier nog achter en knalde mooi de 1-0 binnen.

Sem Vreugdenhil en Nick hadden tussendoor nog wat kansen, maar die werden gekeerd door de keeper of de paal .

Alleen kwam bij een van die rebounds Senna weer als een duveltje uit een doos voorbij en noteerde nummer twee van de ochtend.

Maasdijk bleef lekker doordenderen richting het goal van Westlandia en wie anders dan Senna Kortekaas profiteerde hiervan en maakte zijn hattrick compleet.

Vlak voor rust had Senna nog een kans om de mooiste van de ochtend te noteren, maar die ging jammer genoeg via de lat net niet in het goal.

Met de 3-0 ruststand in de benen konden de mannen met een goed gevoel beginnen aan de tweede helft.

Alleen waren de mannen jammer genoeg  in de tweede helft net iets minder fel als in de eerste.

Maasdijk wilde wel, want Sem vd Ende, Kjell en Nick  hadden nog wel kansen maar ze wilden er gewoon niet meer in.

Door het super spel van onze verdediging kwam Milo ook geen seconde meer in een moeilijke situatie dus was de eindstand al met de rust bereikt door het Barcelona achtige spel van onze jongens en dan vooral onze Messi (Senna Kortekaas).

Hopelijk kunnen de mannen dit volgende week voortzetten tegen CWO.