Mannen Zaterdag standaard, 1, 3e klasse C

29 september 2012 14:30

Tuinder, G. den

Hoofdsponsor : Tradiro Uitzend Buro

Een zeer fel en agressief gestart Houtwijk was vooral in de beginfase een maatje te groot voor Maasdijk. De oranjehemden bleken over een zeer snelle voorhoede te beschikken en lieten vaak de Maasdijk verdediging de hielen zien. Vooral de eerste 20 minuten werd Maasdijk overrompeld, de spelers van Martin Vermeer konden niet in hun spel komen, steeds weer was er een agressieve en felle speler van Houtwijk die de baas was, de Houtwijkers zette heel veel druk op het doel van Kevin Valstar.
In de 10e minuut ging rechterspits Jeffrey Eversdijk ( ex-DUNO) met turbo snelheid langs Danny van Paassen en scoorde de openingstreffer. Nauwelijks vijf minuten later was het 2-0 toen een vrije trap tegen Rob Vellekoop ( leverde tevens geel op) langs de muur en langs Kevin Valstar in het doel kwam. Eigenlijk was Maasdijk nog niet echt in de wedstrijd geweest in deze openingsfase, in de 30e minuut had Maasdijk pech toen Silvio Vermeer, topscoorder bij Maasdijk) geblesseerd het veld moest verlaten. Vlak voor de rust werd het zelfs nog 3-0 , balverlies op het middenveld zorgde er voor dat wederom Jefffrey Eversdijk zijn snelheid kon tonen en de ruststand op het scorebord zette.
De tweede helft liet een feller Maasdijk zien, pech was er voor Jack Gardien toen zijn schot op de lat van Houtwijk uiteen spatte. Maasdijk ging wat meer op de aanval spelen, waardoor er achter wat meer mogelijkheden kwamen voor de snelle Houtwijkers, even was er nog hoop bij Maasdijk toen Richard Kraayenbosch een vrije trap in de uiterste hoek liet verdwijnen 3-1
Maar deze hoop verdween al snel door een schitterende treffer van Bianco Sieck ( ex-sc Monster), een fraaie lob over keeper Kevin Valstar bracht weer een verschil van drie doelpunten. Voor de statistiek alleen was het vijfde doelpunt van wederom Bianco Sieck van belang, waarmee de eindstand 5-1 werd.