Datum

22 september 2012 14:30

Accommodatie

Onbekend

Ik kwam helaas (weer eens) te laat en toen ik aan kwam was er net een goal gescoord en ik hoorde dat het zelfs de 2de was wat was ik trots op jullie zeg, ik zag dat de trainer en de keepster van de tegenstanders helemaal in paniek waren.
De goals mag ik onder de naam van Michelle en Rianne zetten.
De 35 minuten wat ik van de eerste helft gezien heb, wat waren jullie aan het knokken zeg, ik moet me complimenten geven aan Rianne die was erg goed aan het spelen.
Maar helaas 1 minuut voor de rust kwam Lyra aan een goede aanval en die ging er helaas in, maar we gingen met een 2-1 de rust in.
De scheits had nog niet gefloten en Lyra was gelijk erg sterk en scoorde de gelijkmaker en snel daarna de 2-3.
Een aantal mooie aanvallen van onze kant van Michelle en Amber maar dat kwam helaas tot niks uit.
Lyra weer aan de aanval Romy hield hem tegen maar liet hem vallen maar daar was Natas gelukkig en die schoot hem van de lijn maar helaas in de voeten van Lyra en daar kwam de 2-4.
Een mooie bal van Lyra en daar  was de 2-5.
Toen kwam Michelle aan de bal en een 1 op 1 met de keeper en Michelle scoorde de 3-5.
Een mooie eigen goal met de buikspieren van Sanne maakte de eind stand tot 3-6.
Meiden ik ben echt trots op jullie, wat hebben jullie gelopen zeg, de eerste helft was van ons maar helaas de 2 de helft van Lyra.
Romy wat was jij goed aan het keepen zeg.
Hierbij wil ik Lizzy-Amber-Angela-Sanne-Michelle en Sharon bedanken voor het invallen.